Avoimet työpaikat FRIDAssa

FRIDA on kasvava yritys. Etsimme parhaillaan joukkoomme energisiä ja uudesta innostuneita tekijöitä. Tältä sivulta näet parhaillaan avoimena olevat työpaikat. Jos olet kiinnostunut työskentelemään FRIDAssa, voit toki aina lähetää meille avoimen hakemuksen. Yhteystiedot löytyvät Ota yhteyttä -sivulta.

Rekry Hkiin

Kaipaamme uusia ihmisiä Fridan riveihin!

Etsimme kahta kokenutta perheoikeuteen erikoistunutta juristia sekä lisäksi yhtiöoikeusjuristia, joka ymmärtää yrittäjiä ja osaa pien- ja  mikroyrityksiin liittyvän juridiikan. 

Panostamme juuri nyt vahvasti digitaalisten palvelujen luomiseen ja kehittämiseen. Etsimmekin kasvavaan joukkoomme kahta lakimiestä, jolle perheoikeus on sydämen asia. Tarvitsemme etenkin ruotsin kielellä äidinkielen tasoisesti työskentelevän perhejuristin. Vähintään kahden vuoden kokemus nimenomaan perheoikeuden parissa työskentelystä on oleellista. Kokemus pankkilakimiehen työstä katsotaan huomattavaksi eduksi. 

Etsimme myös pien- ja mikroyritysten yhtiöoikeuteen erikoistunutta lakimiestä. Yrittäjän sielunelämän ja tarperiden ymmärtäminen ja vähintään muutaman vuoden työkokemus nimenomaan yhtiöoikeudellisten tehtävien parissa on välttämätöntä.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden oikeudellisten pulmien ratkaisu alusta loppuun. Olet positiivinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Joustavuus ja hyvät viestintätaidot ovat tärkeitä. Olet korostetun asiakaspalveluhenkinen ja pidät erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Saat aitoa iloa, kun pystyt ratkaisemaan asiakkaan haasteen. Olet kiinnostunut lakipalvelujen palvelumuotoilusta ja digitalisaation mahdollisuuksista myös oman työsi osana etkä pistä pahaksesi uusia ja kehittyviä työskentelytapoja. 

Juuri nyt etsimme nyt lisää väkeä Helsingin toimistollemme, joka on päätoimipaikkamme. Meillä on toimistot myös Turussa ja Tampereella.

Meistä

FRIDA Perhejuristit keskittyy yksityisten ihmisen perheoikeudellisten asioiden sekä yksinyrittäjien, mikro- ja pienyritysten asioiden hoitamiseen. Luomme uutta, dynaamista perheoikeudellista palvelumallia, jossa perheoikeus liittyy saumattomasti muihin elämäntilanteisiin. Laajennamme nyt palvelumme koskemaan myös pienimuotoista yritystoimintaa.

Olemme sitä mieltä, että työn tekemisen pitää olla hauskaa ja tarjota mahdollisuuksia kehittää ja kehittyä. Tarjoamme kolmea työpaikkaa Suomen dynaamisimmassa perheoikeuden toimistossa. Jos kiinnostuit, tutustu meihin täällä verkkosivuillamme ja etenkin omamediassamme www.fridafamily.fi/byFrida/. Tehtävästä ja toimipisteistä voi kysyä lisää Katariina Kuusiluomalta: puh. 040 507 0101. Lähetä hakemuksesi pikimmiten palkkatoivomuksineen osoitteeseen katariina.kuusiluoma@fridafamily.fi