Frida Turku on avannut ovensa

Fullsizeoutput 3E39
Frida laajenee kovaa vauhtia. Avasimme juuri uuden toimiston Turussa, aivan Aurajoen rannalla. Lakimies Sanna Sarjanen ja asiakasvastaava Arto Mettänen ovat Frida Turku.

Aivan Fridan perustamisesta asti meillä on ollut tavoitteena tarjota lakipalveluita kaikille suomalaisille. Jokaisen niemeen ja notkelmaan emme varmastikaan toimistoa pysty perustamaan. Jotta olisimme mahdollisimman monen tavoitettavissa, päätimme avata omat toimistot niin Turkuun kuin Tampereellekin. Etä- ja digipalvelumme ovat jo nyt aivan kaikkien suomalaisten käytettävissä!

Uudenlaista yhteistyötä Perttalan kanssa

Sen lisäksi että olemme halunneet rakentaa Fridan kaikille suomalaisille mahdolliseksi lakitoimistoksi, olemme aktiivisesti rakentaneet yhteistyöverkostoamme. Turussa yhteistyömme kehittyi hienosti, ja saimmekin perustaa toimistomme tunnetun Hautaustoimisto Perttalan, Annikki Perttala-Koskinen Oy:n yhteyteen. Toimistomme sijaitseekin kauniin Turun viehättävimmällä paikalla, Vähätorilla Aurajoen rannassa. Vaikka yrityksemme ovat erilliset, moni hautaustoimiston asiakas tarvitsee apua myös perunkirjoituksen ja perinnönjaon kanssa. Luonteva rinnakkaiselomme on lähtenyt hyvin käyntiin, ja toivotamme tervetulleeksi asiakkaat kaikissa oman elämän lakiasioissa!

Yritys on yhtä kuin sen ihmiset

Hyvät ihmiset ovat yritykselle kaikki kaikessa. Löysimme Turun toimistoomme lakimieheksi Sanna Sarjasen, jonka jämptiin ja ystävälliseen otteeseen tykästyimme heti. Sannan työkaverina toimii asiakasvastaava Arto Mettänen, joka huolehtii etenkin perunkirjoitusasiakkaistamme. Hyvä henki on Fridassa tärkeää, ja uskomme, että hyvä työilmapiiri välittyy myös asiakkaillemme.

Seuraavaksi Tampere

Seuraava Frida-toimisto aukeaa Tampereelle. Toimistoamme Ainalinnan talossa, osoitteessa Kauppakatu 12 remontoidaan nyt heinäkuussa. Etsimme parhaillaan perhejuridiikasta innostunutta lakimiestä tälle toimistollemme! Jos tunnet jonkun, joka voisi sopia Fridaan, tästä työpaikasta saa mieluusti vinkata.

Lue lisää avoimesta työpaikasta Frida Tampereella

Kuva: Ulla Rask.