Frida Family

FRIDAfamilyn jäseneksi

FRIDAfamily - Mikä se on?

FRIDAfamilyn jäsenenä saat oikotien omiin oikeuksiisi ja pääset jyvälle mahdollisista velvollisuuksistasi. Kun kaipaat neuvoja omaan tilanteeseesi, voit kysyä neuvoa juristeiltamme. Pääset mukaan yhteisöömme, jossa voit jatkossa keskustella muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Voit halutessasi osallistua FRIDAn digitaalisten palvelujen kehittämiseen – olemme enemmän kuin iloisia, kun kerrot meille sähköpostitse (family@fridafamily.fi) tai puhelimitse (040 5070 101), mistä asioista kaipaat lisää tietoa tai minkä asian selvittäminen on ollut erityisen työlästä.

Tule mukaan FRIDAfamilyn jäseneksi

Liittyessäsi FRIDAfamilyn jäseneksi saat:

  • maksuttoman perheoikeudellisen neuvonnan numerossa 050 466 2135 joka torstai klo 10–12
  • 10 % alennuksen kaikista FRIDAn palveluista
  • saat ensimmäisten joukossa tietoa FRIDAn palveluiden kehittymisestä
  • mahdollisuuden vaikuttaa perheoikeudellisen lakitiedon kansantajuistamiseen.

Voit valita seuraavista jäsenyysvaihtoehdosta:

  • Henkilöjäsenyys 45 €/12 kk
  • Perhejäsenyys sisältäen 2–4 jäsentä 145 €/12 kk
  • Perhejäsenyys sisältäen 5–9 jäsentä 345 €/12 kk.

Jäsenyys ei velvoita mihihinkään. Vastaamme mielellämme jäsenyyteen tai jäsenetuihin liittyviin kysymyksiin 040 5070 101 ja family@fridafamily.fi.

Sähköinen liittyminen vaatii toimivan sähköpostisoitteen. Jos sinulla ei ole sähköpostia ja haluat liittyä FRIDAfamilyn jäseneksi, pyydämme olemaan yhteydessä puhelimitse numeroon 040 5070 101.

Tervetuloa osaksi FRIDAfamilyä!

Kehitämme palvelujamme koko ajan käyttäjäystävällisempään mutoon. Tässä työssä kumppaninamme on muun muassa asiantuntijaorganisaatioihin erikoistunut palvelumuotoilutoimisto Junttila & Linko. Myöhemmin myös FRIDAfamilyn-jäsenille avautuu mahdollisuus halutessaan osallistua palvelujemme kehittämiseen.

Kun olemme saaneet sinulta jäsenyyshakemuksen FRIDAfamilyyn, saat meiltä sähköpostiosoitteeseesi palvelukuvauksen, sopimusehdot ja laskun. Maksamalla laskun hyväksyt FRIDAfamilyn jäsenyyden ja sopimusehdot.