FRIDAfamily-palvelun käyttöehdot

FRIDAfamily-palvelu

FRIDAfamily-palvelu (myöhemmin”Palvelu”) on FRIDA Perhejuristien kehittämä palvelu. Rekisteröityessäsi Palveluun tarjoamme Sinulle ajasta ja paikasta riippumattoman palveluväylän omien henkilökohtaisten lakiasioidesi hoitoon ja mahdollisia muita toimintoja, jotta omat ja perheesi lakiasiat olivat aina ajantasaiset ja tahtoasi vastaavat.

FRIDAfamily-palvelut muodostavat palvelujen kokonaisuuden. Osa palveluista, joita rekisteröitynyt henkilö voi käyttää, voi olla maksullisia ja osa maksuttomia. FRIDAfamily-palveluiden tuottaja on FRIDA Family Lawyers Oy, y-tunnus 2868190-1. Palvelun sisältö esitetään sitoumuksetta ”sellaisena kuin se on” ja ”siten kuin saatavilla”. Palveluita kehitetään ja parannetaan jatkuvasti. Uusia palveluita julkaistaan kehitystyön edetessä.

Nämä käyttöehdot soveltuvat palveluihin, joita tarjotaan sivustollamme osoitteessa https://www.fridafamily.fi. Mikäli käyttäjä ei hyväksy näitä käyttöehtoja kokonaisuudessaan, käyttäjän tulee poistua Palvelun sivuilta. Sen lisäksi mitä näissä käyttöehdoissa on sanottu, käyttäjä sitoutuu noudattamaan mahdollisia yksittäisen palvelun käyttö- ja/tai tilausehtoja, jotka ovat luettavissa ko. palvelun verkkosivulla.

Kuka voi rekisteröityä FRIDAfamily-palveluun

Saadaksesi FRIDAfamily-palvelun käyttöösi sinun on ensin rekisteröidyttävä Palveluun. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Palvelua saa käyttää vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön, ellei ehdoissa ole toisin sanottu. Rekisteröityminen on maksutonta.

Käyttöehtojen hyväksymisen vaikutukset ja sähköinen markkinointilupa

Ennen rekisteröitymistä ja Palvelun käyttöönottoa, pyydämme tutustumaan näihin käyttöehtoihin huolellisesti. Käyttöehdot ovat sopimus palvelun käytöstä. Rekisteröityessäsi Palveluun sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Ennen rekisteröitymistä Palveluun Sinua pyydetään erikseen hyväksymään käyttöehdot. Käyttöehtojen hyväksyminen tarkoittaa, että olet tutustunut käyttöehtoihin ja ymmärrät ne sekä samalla sitoudut noudattamaan niitä.

Pyydämme myös sähköistä markkinointilupaa, jotta pystyisimme palvelemaan sinua entistä paremmin. Sähköisen markkinointiluvan avulla pystymme tarjoamaan sinulle ajantasaisia ja ajankohtaisia vinkkejä sekä uusia palveluita henkilökohtaisten ja perheesi lakiasioiden hoitamisen tueksi. Pysyt ajan tasalla kehittyvistä palveluistamme ja tarjoamistamme eduista. Sähköisen markkinointiluvan antaminen koskee sekä sähköpostitse että tekstiviestitse tapahtuvaa markkinointiviestintää. Voit kuitenkin milloin tahansa perua antamasi sähköisen markkinointiluvan ottamalla yhteyttä asiakaspalvelu@fridafamily.fi.

Jos Sinulla herää käyttöehtoihin, sähköiseen markkinointilupaan tai Palveluun liittyviä kysymyksiä, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@fridafamily.fi tai puhelimitse 010 3379 150.

Palveluun rekisteröityminen

Rekisteröityäksesi ja Palvelun käyttöönottamiseksi tarvitset internet-selaimen ja sähköpostiosoitteen.

Tarvittaessa Sinun tulee hankkia omalla kustannuksellasi Palvelun käytön edellyttämät laitteet, ohjelmat ja tietoliikenneyhteydet sekä muut tarvittavat palvelut. Vastuu niiden käyttö- ja ylläpitokustannuksista, turvallisuudesta ja toimivuudesta on Sinulla itselläsi. FRIDA Family Lawyers Oy:llä on oikeus keskeyttää palvelun tarjoaminen, jos käyttäjän laitteet, ohjelmat tai tietoliikenneyhteydet vaarantavat FRIDAfamily-palvelun turvallisuuden.

FRIDA Family Lawyers Oy ei takaa sitä, että tarjoamaamme Palvelua voidaan käyttää käyttäjän laitteilla. FRIDA Family Lawyers Oy ja käyttäjä vastaavat kumpikin omien tietojärjestelmiensä osalta siitä, että niiden tietoturva on asianmukaisesti järjestetty ja että järjestelmät on suojattu luotettavalla tavalla luvatonta käyttöä vastaan.

Emme voi myöskään taata, että Palvelumme toimii kaikissa selaimissa tai selainversioissa. Palvelun yhteydessä ilmoitetaan optimaaliset selaimet ja selainversiot sekä tarvittavat ohjelmistot.

Rekisteröitymällä Palvelun käyttäjäksi, käyttäjä tulee FRIDA Family Lawyers Oy:n asiakkaaksi ja käyttäjän antamat henkilötiedot tallennetaan FRIDA Family Lawyers Oy:n asiakasrekisteriin. Kun käyttäjä rekisteröityy FRIDA Family Lawyers Oy:n Palveluun, käyttäjän Palvelun käytöstä kerättyä tietoa voidaan yhdistää FRIDA Family Lawyers Oy:n eri palveluiden asiakas- ja tilaustietoihin. Asiakasrekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa markkinointitarkoituksiin kulloinkin voimassaolevan tietosuojalainsäädännön sekä FRIDA Family Lawyers Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tietosuojaan ja henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä asioista voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme. Lisätietoja evästeiden käytöstä saa evästekäytännöstämme.

Rekisteröidyttyäsi Palvelu on käytössäsi.

Palvelun käyttäminen

Rekisteröidyttyäsi Sinulla on henkilökohtainen FRIDAfamily-asiakastili. Saat henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kirjautuminen Palveluun tapahtuu käyttäjätunnustasi ja salasanaasi käyttämällä. Käyttäjä on velvollinen käyttämään Palvelua näiden käyttöehtojen, lain ja hyvän tavan mukaisesti.

Käyttäjätunnus ja salasana ovat henkilökohtaisia, eikä käyttäjä saa luovuttaa tai ilmaista niitä kolmannelle. Käyttäjä on vastuussa mahdollisen käyttäjäkohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan salassapidosta sekä sillä tapahtuneesta kaikesta käytöstä. Mikäli käyttäjä epäilee tunnusten joutuneen oikeudettomasti kolmannen haltuun, käyttäjän on ilmoitettava asiasta viipymättä FRIDA Family Lawyers Oy:lle. Käyttäjä ei pidä FRIDA Family Lawyers Oy:tä vastuussa näistä toimista aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista käyttäjälle tai kolmannelle taholle.

Palvelua käytetään internet-selaimen kautta. Huomaathan, että emme voi taata, että Palvelu toimii kaikissa selaimissa tai selainversioissa. Palvelu saattaa sisältää myös linkkejä kolmansien palveluihin ja verkkosivuihin. Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä käyttöehtoja ja muita ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla. FRIDA Family Lawyers Oy ei ole vastuussa näiden palveluiden ja verkkosivujen sisällöstä eikä kolmannen tahon aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista käyttäjälle tai kolmannelle taholle.

Palveluiden ostaminen

FRIDAfamily-palvelussa tiettyjen palvelujen käyttö on maksullista. Maksullisten palvelujen yhteydessä ilmoitetaan kyseisen palvelun maksullisuudesta ja kyseiseen palveluun liittyvistä muista ehdoista. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjällä on mahdollisuus ostaa FRIDAfamily-palvelun tarjoamia palveluita tai palvelukokonaisuuksia. Käyttäjä voi maksaa valitsemansa palvelun Checkout Finland Oy:n (OP:n 100 % omistama tytäryhtiö) tarjoamana pankkien verkkomaksuna, korttimaksuna tai mobiilimaksuna.

Maksullisten palveluiden arvonlisäverolliset hinnat ja maksutavat sekä toimeksiannon voimaantuloa ja voimassaoloa koskevat asiat ovat esillä kunkin palvelun sivulla ja tilauksen yhteydessä. Myös palvelulupauksemme on määritelty kunkin tarjoamamme palvelun kohdalla erikseen. Ostettuaan FRIDAfamilyn maksullisen palvelun asiakas saa ostoksestaan kuitin ja toimeksiantovahvistuksen sähköpostiinsa.

Rekisteröitymisen peruuttaminen

Käyttäjällä on oikeus peruuttaa rekisteröitymisensä milloin tahansa maksutta.

Rekisteristä poistaminen

FRIDA Family Lawyers Oy:llä on oikeus sulkea niiden käyttäjien tilit, joita ei tosiasiassa ole koskaan otettu käyttöön.

Palvelun käytön keskeyttäminen

Palveluntarjoajalla on oikeus keskeyttää käyttäjän Palvelun käyttö, jos on perusteltu syy epäillä, että Palvelua käytetään näiden käyttöehtojen, lain, hyvän tavan tai yksitäisen palvelun käyttö- ja/tai tilausehtojen vastaiseen toimintaan taikka palvelujen käyttö vaarantaa FRIDA Family Lawyers Oy:n tietoturvallisuuden. Tällaisessa tilanteessa FRIDA Family Lawyers Oy:llä on oikeus myös poistaa käyttäjä rekisteristä.

Palvelun käyttöajat

FRIDAfamily-palvelu on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä (7) päivänä viikossa pois lukien huollosta, päivityksistä, ylläpidosta, häiriöistä ja muista vastaavista syistä johtuvat katkokset. FRIDA Family Lawyers Oy ei takaa, että palvelu on käytössä keskeytyksettä.

Henkilötietojen käsittely

FRIDA Family Lawyers Oy käsittelee käyttäjän henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen ((EU) 2016/679, ”Tietosuoja-asetus”) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti ja huolehtii yksityisyyden suojan toteutumisesta henkilötietojen käsittelyssä. Henkilötietoja käsitellään Palveluntarjoajan palvelujen tarjoamista varten.

Jokainen käyttäjä voi nähdä tai pyytää pääsyä häntä koskeviin tietoihin muokatakseen tai poistaakseen niitä tai kieltääkseen niiden käytön jatkossa. Lisäksi jokainen käyttäjä voi, rekisteröitymisensä yhteydessä tai milloin tahansa sen jälkeen, pyytää maksutta maksuttomien, sähköpostitse tai matkapuhelimeen vastaanotettavien uutiskirjeiden ja/tai tarjousten lähettämistä tai peruuttamista. Käyttäjä voi lähettää pyynnöt postitse osoitteeseen FRIDA Family Lawyers Oy, Liisankatu 6 LH 36–37, 00170 Helsinki tai sähköpostitse asiakaspalvelu@fridafamily.fi.

FRIDA Family Lawyers Oy voi palveluntarjoajana lähettää alihankintana ostamansa palvelun palveluntarjoajalle, esimerkiksi Checkout Finland Oy:lle tai muulle palvelun toteuttamisen kannalta keskeiselle alihankkijalle, käyttäjää koskevia henkilötietoja. FRIDA Family Lawyers Oy toimii esimerkiksi Checkout-palvelun käytön yhteydessä saatujen henkilötietojen Tietosuoja-asetuksen mukaisena rekisterinpitäjänä. Checkout Finland Oy toimii Tietosuoja-asetuksen tarkoittamana henkilötietojen käsittelijänä, joka käsittelee henkilötietoja FRIDA Family Lawyers Oy:n lukuun. Sama pätee myös muihin kolmansiin palveluntarjoajiin, joiden palveluita FRIDA Family Lawyers mahdollisesti ostaa.

Käyttäjä saa halutessaan lisätietoja henkilötietojen käsittelystä ottamalla yhtyettä rekisterinpitäjään eli FRIDA Family Lawyers Oy:ön soittamalla asiakaspalvelunumeroon 010 3379 150  tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@fridafamily.fi.

Tekijänoikeus ja tavaramerkit

Palveluun liittyvät tekijänoikeudet ja tavaramerkit kuuluvat FRIDA Family Lawyers Oy:lle. Kaikki oikeudet tekijänoikeuksiin ja tavaramerkkeihin on pidätetty.

Palvelua käyttävä henkilö sitoutuu siihen, ettei hän ilman tekijänoikeuden omistajan kirjallista suostumusta julkaise, toisinna tai edelleen jakele palvelujen sisältämää informaatiota sähköisesti tai muita viestintäkanavia käyttäen ellei sisällön jakamiseen ole Palvelussa erillistä ja kirjallista kehoituista. Tällainen kehotus voi olla sosiaalisen median sisällönjakamismahdollisuus Palvelun sisällä.

Muutokset Palveluun

FRIDA Family Lawyers Oy varaa oikeuden koska tahansa muuttaa Palvelua sekä estää pääsy Palvelun sivuille tai lopettaa Palvelun ylläpito tilapäisesti tai kokonaan.

FRIDA Family Lawyers Oy:llä on oikeus käyttää kolmansien osapuolien palveluita kehittäessään Palvelua ja sen yksittäisiä osia. Kolmansia osapuolia on oikeus käyttää myös Palvelun tarjoamiseen.

Siirto

Käyttäjällä ei ole oikeuttaa luovuttaa tai siirtää Palvelun käyttöoikeutta kolmannelle osapuolelle. FRIDA Family Lawyers Oy:llä on oikeus siirtää näissä käyttöehdoissa kuvattu sopimus Palvelun käytöstä toiminnan jatkajalle mahdollisen liiketoimintakaupan tai muun yritysjärjestelyn yhteydessä. Siirrosta tulee ilmoittaa Palvelussa.

Sovellettava laki ja oikeuspaikka

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Jos neuvottelut eivät johda sovinnolliseen ratkaisuun, ratkaistaan erimielisyydet Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttaja voi nostaa näitä käyttöehtoja koskevan kanteen siinä käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka.

Kuluttajan on myös mahdollista saattaa riita-asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakuntaan, kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan. Mikäli riita-asia liittyy tavaroiden tai palveluiden verkkokauppaan, Euroopan komissio tarjoaa myös verkkovälitteisen riidanratkaisufoorumin, joka on erityisesti tarkoitettu sellaiselle kuluttajalle, joka asuu toisessa EU-maassa kuin palveluntarjoaja.

Muutokset käyttöehtoihin

FRIDA Family Lawyers Oy:llä on oikeus muuttaa käyttöehtoja, mikäli siihen on perusteltu syy esimerkiksi Palvelun kehittämisen, lainsäädännön tai viranomaispäätöksen johdosta. Muutokset julkaistaan Palvelussa ja ne tulevat voimaan välittömästi, ellei erikseen toisin ilmoiteta. Käyttäjä hyväksyy muutoksen ja sitoutuu noudattamaan muutettua ehtoa jatkamalla Palvelun käyttöä muutoksen voimaantulon jälkeen.