Peruuttamisohje ja -lomake

Nämä ohjeet ja peruuttamislomake koskevat sinua, joka haluat peruuttaa verkkokaupassamme tilaamasi palvelun/toimeksiannon ja jos et ole antanut ennakkosuostumustasi tilaamasi palvelun ja toimeksiannon hoitamiseen ennen kuin peruuttamisaika on päättynyt.

Tietoja peruuttamisoikeuden käytöstä

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa FRIDAfamily-palvelussa tekemäsi toimeksiantosopimus 14 päivän kuluessa tilauksesi/toimeksiantosi tekemisestä, jos et ole antanut ennakkosuostumustasi tilaamasi palvelun ja toimeksiannon hoitamiseen ennen kuin peruuttamisaika on päättynyt.

Kuluttajansuojalain 6 luvun 14 §:n mukaan asiakkaalla on oikeus peruuttaa etämyyntisopimus ilmoittamalla siitä Palveluntarjoajalle peruuttamislomakkeella tai muulla yksiselitteisellä tavalla, esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostitse, viimeistään 14 päivän kuluttua sähköisesti toimitettavaa palvelua koskevan sopimuksen tekemisestä.  Voit myös halutessasi käyttää alla olevaa peruuttamislomaketta. Saat kuittausviestin sähköpostiisi peruuttamisilmoituksen saapumisesta. 

Peruuttamisen määräaikaa on noudatettu, kun asiakas on lähettänyt ilmoituksensa peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä riippumatta siitä, onko peruuttaminen tapahtunut kirjeitse, sähköpostitse tai alla olevaa peruuttamislomaketta hyväksi käyttäen.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos asiakas peruuttaa sopimuksen, Palveluntarjoaja palauttaa asiakkaalta saamansa suorituksen välittömästi ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saapumisesta. Kun ilmoitus peruuttamisoikeuden käytöstä on saapunut, Palveluntarjoaja ottaa yhteyttä asiakkaaseen sopiakseen maksusuorituksen palauttamisesta käytännössä.

Jos asiakas on pyytänyt palvelun suorittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, asiakkaan on maksettava palveluntarjoajalle peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta kohtuullinen korvaus.

Asiakkaalla ei ole peruuttamisoikeutta, jos Palveluntarjoaja on ehtinyt hoitamaan toimeksiannon kokonaan. 

Peruuttamislomake

Täytä ja lähetä tämä lomake vain siinä tapauksessa, että haluat peruuttaa tilaamasi palvelun/toimeksiantosi. 

Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni toimeksiantosopimuksen, joka koskee seuraavaa tilaamaani palvelua.

Voit halutessasi antaa FRIDAlle palautetta. Olemme kiitollisia saamastamme palautteesta ja otamme palautteesi huomioon kehittäessämme palvelua.