Apua, edessä ero

Tuskin kukaan menee naimisiin tai avoliittoon ajatellen, ettei liitto kestä. Elämä voi kuitenkin yllättää. Joskus liiton päättäminen on oikea ratkaisu. Parisuhteen päättämisen tunnepuolesta on tietoa ja keskustelua yllin kyllin. Harvemmin puhutaan siitä, miten avio- tai avoero käytännössä toteutetaan, millaisia vaiheita siinä on ja mitä kaikkea pitää osata ottaa huomioon.

Lusikat jakoon, mutta miten?

Avio- tai avoero on useimmilla pareilla edessä ensimmäistä kertaa. On enemmän kuin tavallista tuntea aikamoista neuvottomuutta elämän uudelleenjärjestelyn edessä. Yksin ei tarvitse kuitenkaan jäädä.

Jos haluatte hoitaa avioeron mahdollisimman nopeasti, tehokkaasti ja ilman suuria kuluja, suosittelemme ottamaan yhteyttä meihin. Tulkaa yhdessä juttelemaan - yhteinen juristi auttaa puolueettomasti ja ammattitaitoisesti teitä molempia.

Mikäli olette naimisissa, suosittelemme lämpimästi, ettette jätä avioerohakemusta käräjäoikeuteen ennen kuin olette keskustelleet juristimme kanssa. Avioeroon liittyvien raha-asioiden järjestelyistä on hyvä saada asiantunteva mielipide ennakkoon, ja erohakemuksen jättäminen kaventaa sopimismahdollisuuksia.

On hienoa, jos eropäätöksen tehtyänne saatte asiat keskenänne sovittua. Kannattaa kuitenkin muistaa, että sovitut asiat täytyy aina laittaa myös pätevään asiakirjaan. Autamme mielellämme – sopuisassa tilanteessa asiakirjojen laatiminen lakimiehen avustuksella on yllättävän edullista.

Avoero

Myös avoeroon liittyy omat järjesteltävät asiansa, varsinkin jos omaisuutta on ehtinyt kertyä tai lapsia siunaantua. Laki on avoliiton kohdalla kimurantti. Olettehan yhteydessä, niin kartoitetaan tilanteenne.

FRIDA auttaa lähellä ja kauempana

Autamme osituksessa ja omaisuuden erottelussa, jos teillä on avioehto. Ositukseen liittyvä mahdollinen verotus optimoidaan aina. Toimimme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Uudenmaan alueella, Turussa ja Tampereella. Löydät meidät myös Oulusta. Toimistoihimme on helppo tulla olipa oma asuinpaikkasi esimerkiksi Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Mäntsälä, Kouvola, Kaarina, Raisio, Naantali, Ylöjärvi tai Hämeenkyrö.  Etäpalvelumme toimii joka puolella Suomea.